U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Boeken

Blijf groeien, blijf je ontwikkelen, wees nieuwsgierig en lees!

Er is een schat aan informatie beschikbaar op papier of online, doe er je voordeel mee. Op deze site vind je een aantal boeken waar ik zelf veel aan heb gehad. Als Optimalist partner raad ik ze je van harte aan!

Elke baas een andere aanpak - Arjan Koopmans & Bram Föllings

Leiderschap 3.0, een echte aanrader voor iedereen die een baas heeft! Of die een baas is... Met praktische handvatten en een uitgebreide toelichting van de vier DISC types in uiteenlopende zaken is dit een verrijking voor iedereen die met leiderschap te maken heeft. Inzicht in persoonlijkheden en begrip voor verschillend gedrag wordt verkregen. Bovendien groeit respect en waardering voor de ander en en leer je je aan te passen aan wat hij of zij graag wil.

Vlot geschreven met aansprekende voorbeelden. 

Meer info: www.elkebaaseenandereaanpak.nl

Creëer een winnend zelfvertrouwen - Arjan Koopmans

De belangrijkste reden dat mensen hun doelen niet behalen is de angst om te falen. Die faalangst begint met hoe je over jezelf denkt en wat jouw overtuigingen zijn geworden. Lastig dus, en het kan je behoorlijk in de weg zitten. Het goede nieuws is dat je kunt veranderen en daar geeft dit boek heel wezenlijke aanwijzingen voor.

Wil je af van je negatieve, beperkende gedachten, die een obstakel voor je vormen? Lees dit boek, of reserveer een plekje in één van onze workshops. 

Meer info: www.winnendzelfvertrouwen.nl

Het abc van de persoonlijkheid - Lothar J. Seiwert & Friedbert Gay

Alle ins en outs van DISC. De toelichting op de types en diverse uitwerkingen daarvan op verschillende gebieden. Voor iedereen die zich wil verdiepen in menselijk gedrag. Met een korte scan van je eigen voorkeursgedrag en uitleg over talenten en valkuilen van diverse persoonlijkheden. 

Meer info: www.optimalist.nl