U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mirjam

Motto: Het leven is net als een cadeau dat je uitpakt, het wordt steeds mooier!

In 1972 ben ik in Amsterdam geboren en daarna opgegroeid in het aangrenzende Zaanstad. Als oudste in een gezin van 6 kinderen, leerde ik al snel op eigen benen staan. Wat mij kenmerkt? Positieve instelling, aanstekelijk enthousiasme en een gezond portie doorzettingsvermogen!

Ik geniet van sport, om er zelf lekker mee bezig te zijn en om er naar te kijken. Turnen is lang favoriet geweest en later kwam daar schaatsen, squashen, volleybal, wielrennen, hardlopen en af en toe windsurfen bij. Voor ontspanning vind ik het heerlijk om achter de piano te kruipen. Zowel klassiek als eigentijdse muziek speel ik graag.

Studie en werk

Na het VWO ben ik International Management aan het HEAO gaan studeren. Met als doel: een leidinggevende rol in een internationaal bedrijf. Na een aantal interessante functies in verschillende bedrijven ben ik daar ook gekomen! Super leerzaam en gaaf om te zien dat focus en doorzettingsvermogen je brengen op de plek waar je naar toe wilt.

 

In september 1994 ben ik getrouwd met Jan Suijdendorp, vriend, sportmaatje én studiegenoot. Nog steeds zijn we dol op elkaar, beste maatjes en inmiddels trotse ouders van drie stoere zonen!

Samen met Jan heb ik me ook altijd ingezet voor de kerkelijke gemeente waar wij deel van uitmaken. Wij vinden het belangrijk om onze talenten in te zetten voor de mensen om ons heen. Zo hebben we tien jaar jonge mensen begeleid in hun groei naar volwassenheid. Een aantal jaar ben ik ook voorzitter van de kerkenraad geweest en sparring partner van de predikant. Tegelijkertijd hebben we samen ondernemers begeleid in het opstarten en optimaliseren van hun bedrijf. Daarnaast ben ik gevraagd als voorzitter van het bestuur van een nieuw op te zetten basisschool, en maak ik deel uit van het landelijk platform voor evangelisch onderwijs.

Opleiding en ontwikkeling

Management, leiderschap en daarbij onmisbaar een goede communicatie, lopen als een rode draad door mijn leven. Zowel in werk als privé zijn dit steeds terugkerende items. Na mijn studie heb ik mijn kennis aangevuld met 

NIMA B. Regelmatig volg ik trainingen van o.a. John C. Maxwell, George Zalucki, Dani Johnson en heb ik een intensieve coaching gevolgd bij mijn mentor Arjan Koopmans. Bovendien laat ik me graag inspireren door T. Harv Eker, Robert Kiyosaki, Nick Vujicic, Oprah Winfrey en alle bijzondere vrouwen die ik mag interviewen voor mijn boek "Vrouw van Goud".

Inmiddels ben ik gecertificeerd DISC trainer en coach, lees ik regelmatig boeken en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsvoering.