U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SvP

Wil je het echt weten? Ok daar gaat-ie dan: Mijn naam is Mirjam Suijdendorp-Van Poppel. SvP dus, alstublieft! En alles wat je hiernaast leest zijn de kernwaarden van SvP Training & Coaching.  Onze visie is gebouwd op groeien en ontwikkelen. Dat gaat hand in hand en zijn net zo belangrijk als water en zuurstof: je kunt écht niet zonder!

 

Training en coaching is het voertuig waarmee wij bouwstenen en praktische handvatten aanreiken aan bedrijven en ondernemers. Bijvoorbeeld om te groeien in rendement, interne- en externe communicatie te optimaliseren en effectieve samenwerking te stimuleren.

Naast jarenlange ervaring in bedrijven en instellingen op het gebied van marketing, communicatie en projectmanagement, ben ik gecertificeerd trainer bij Persolog. Dit internationale trainingsinstituut staat voor het ontwikkelen van organisaties door mensen. Rode draad hierbij is DISC, de wetenschappelijke gedrags- en persoonlijkheidsanalyse van de mens.

 

Een van de kernwaarden van SvP Training & Coaching is "Samen". Door het bundelen van ervaring, competenties en gelijke doelstellingen is een mooie samenwerking ontstaan in het platform Optimalist. Met verschillende trainers en coaches zijn we in staat om nog meer diversiteit aan te bieden. Optimaliseren van mensen en bedrijven is de missie, en we mogen trots zijn op de behaalde resultaten..

Speciaal voor vrouwen met ambitie is het initiatief Supervrouwen ontstaan. Met uiteenlopende programma's worden vrouwen gestimuleerd en geïnspireerd om hun talenten te ontwikkelen op strategische posities in bedrijven en instellingen. Kennis delen, connecties maken en persoonlijke groei staan centraal tijdens de events, het magazine en nu ook op het YouTube kanaal "Supervrouwen TV". Als trainer ben ik verbonden aan de Supervrouwen Academy en kom ook regelmatig aan het woord tijdens "Expert Talk".