U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Training

Wie ben jij, wat vind jij, wat doe jij?

Op zoek dus naar jouw interne drijfveren! Wat of wie motiveert jou? Waar kom jij je bed voor uit? Het leuke is dat dit dus voor iedereen geldt. Maar die motivatie voor elke persoon er weer anders uit kan zien. Dus kun je jouw ideeën en gedachten de ander niet opleggen. Of anders gezegd: je kunt er dus niet van uit gaan dat iedereen de dingen ziet zoals jij ze ziet…

Interessant dit? Of juist erg ingewikkeld? Of je het nu leuk vindt of niet, je hebt elke dag, overal te maken met andere personen. In verschillende situaties en in steeds wisselende verhoudingen en relaties. Jij bent dus niet alleen, maar meestal samen met anderen. 

Samen sta je sterk, hoezo? Ook als je klanten irritant zijn? Collega’s niet mee werken? Werknemers niet doen waar ze voor aangenomen zijn? Leveranciers je laten zitten?

Herken je dat? Jouw stemming, jouw motivatie, jouw effectiviteit hangt af van de situatie waarin je bent. Of erger nog: of je wel met de juiste mensen bent, of je in de juiste ‘flow’ zit… Nou ik herken dit zeker wel! En ik was er zo klaar mee. Door DISC sta ik enorm sterk in mijn schoenen en weet waar mijn kracht ligt. Bovendien herken ik heel duidelijk de sterkten van anderen, zodat ik ook hen kan laten stralen.

Accepteer dat iedereen anders is en sta in je eigen kracht! Houd van de verschillen en respecteer ze. Korte lontjes? Weg ermee! Geloof in de kracht van acceptatie en respect! 

Wil je weten hoe? Dat ontdek ik graag samen met jou, voor jou en jouw bedrijf of afdeling! Alle trainingen van SvP worden namelijk op maat gemaakt. Jij bent gemaakt om in je kracht te staan als persoon, in al je relaties en natuurlijk in je werk! Hoe mooi zal het zijn, als je inzicht hebt in jouw persoonlijkheid en die van anderen, zodat je samen meer bereikt.

Aanbod

Focus op doelen - opstellen en behalen                Leiderschap of management        Time management - efficiënt en effectief

Verhoging verkoopresultaten - gun-factor        Communicatie die raakt            DICS gedrags- en persoonlijkheidsanalyse

Bouwen aan zelfvertrouwen - assertiviteit                    Emoties - controle of flow